Vaderdag - Grootmeesters Masterclasses
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Vaderdag cadeautip:
Grootmeesters Masterclasses

Profiteer nu van exclusieve masterclasses en betaal geen €29,95, maar €25

Origineler dan een boek, en meer inspirerend dan het zoveelste flesje parfum of bbq-schort. Maak dit jaar met Vaderdag je vader blij met een masterclass van Grootmeesters.

Grootmeesters Masterclasses is een nieuw online streamingdienst geïnspireerd op het zeer succesvolle Amerikaanse platform Masterclass, dat inhaakt op de trend van educatief entertainment. De allerbesten in hun vakgebied leren en inspireren de kijker met hun online hoorcolleges. In de VS wordt dat gedaan door grootheden als tennisser Serena Williams, comedian Steve Martin, antropologe en biologe Jane Goodall, en zelfs oud-president Barack Obama. In Nederland is het een relatief nieuw fenomeen. Op grootmeesters.nl delen inmiddels 17 van Nederlands meest succesvolle talenten hun denkwijze en aanpak in online lesprogramma’s. Van top-golfer Joost Luiten Jeroen Pauw, Ronald Giphart en Rafael van der Vaart, tot Youp van 't Hek, Arthur Brand, Guus Meeuwis en Jonnie & Thérèse Boer. Maak je vader member vanaf €5 per maand of koop eenmalig met korting van €29,95 voor €25. Gebruik kortingscode VADERDAG22 bij het afrekenen.

Bekijk de officiële trailer

Geef een eenmalige masterclass nu als Vaderdag-cadeau voor maar €25

Of maak hem Grootmeesters member, vanaf €5 per maand (€60 voor 1 jaar)

Grootmeesters Responsive

Profiteer tijdelijk van een scherpe aanbieding

De Grootmeesters zijn allemaal succesvolle Nederlanders binnen hun vakgebied, nationaal en internationaal. Van koken tot kunst en sport. Alles wat ze gedaan hebben om de top te bereiken, delen ze met je in de masterclasses. Gevuld met hun inzichten en praktische handvatten om het zelf te gaan doen, inclusief werkboek. De online masterclasses bestaan uit 7 tot 30 lessen van in totaal 1,5 tot 5 uur per Grootmeester en zijn opgesplitst in korte colleges van circa 20 minuten. Naast kennis over een bepaald vakgebied als koken, schrijven, acteren, zingen of golfen worden ‘studenten’ ook gecoacht in het krijgen en behouden van de juiste mindset en het belang van het hebben van discipline en doorzettingsvermogen.

Maak je vader member vanaf €5 per maand of koop eenmalig met korting van €29,95 voor €25.
Gebruik kortingscode VADERDAG22 bij het afrekenen.

Aanbieding geldig t/m 19 juni 2022

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22