Wat is Grootmeesters? | Grootmeesters | Online Masterclasses
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Hoe vaker je kijkt, hoe beter je wordt

Of je nou een beetje beter wilt worden, of nog beter dan de allerbeste… onze grootmeesters gaan je helpen! In een online masterclass delen ze hun persoonlijkste ervaringen, handigste tips en slimste tricks met jou. Want daar wordt iedereen beter van.

Onze Grootmeesters zijn allemaal succesvol in hun vakgebied, zowel in binnen- als buitenland. Ze staan samen voor een schat aan kennis, van koken tot kunst en van sport tot spreekgestoelte. Ons platform loopt over van de praktijkervaring. Van ‘ik kan me nog goed herinneren dat…’ tot ‘kijk uit dat je nooit…’ In alle disciplines. Alles wat onze grootmeesters hebben gedaan om de top te bereiken, komt aan bod. De valkuilen, de successen, de shortcuts, de vakbroeders, de addertjes onder het gras, de huilbuien en de helden… Je grootmeester laat je een paar uur achter de schermen gluren. In een rits korte afleveringen leer je de fijne kneepjes van het vak, waar, wanneer en hoe vaak jij wil. Beter toch?

Voor wie bang is nadien té star-struck te zijn om alles te onthouden: Geen zorgen! Bij elke masterclass krijg je van ons een handig werkboek. Dat hoef je niet te gebruiken, maar zo doe je dat wel, dan kan je het ook nog eens haarfijn nalezen. Of zelf met een krabbel even highlighten of noteren op welke inzichten jij het hardst gaat, of wat je per se niet wilt vergeten.

Nog beter dan beter?

Ben je zo blij met je Grootmeester dat je overpeinst er nóg een mentor bij te nemen, dan zou je eens kunnen overwegen om ‘member’ te worden. Heb je gelijk onbeperkt toegang tot alle masterclasses en ontvang je een update zodra er een nieuwe masterclass is toegevoegd.

De betere gever

De betere ‘pupil’ houdt diens onlangs opgedane kennis niet voor zichzelf en geeft een ander een masterclass cadeau. In de vorm van een Grootmeesters giftcard. Geen gek cadeau voor de kerstdagen, elke willekeurige verjaardag, diploma-uitreiking of bar mitswa. Of natuurlijk ‘wanneer dan ook’, voor iemand die in principe altijd wel ergens beter in zou mogen worden.

Bekijk onze memberships.
Bekijk onze frequently asked questions.

Frequently asked questions

Vind hier je antwoorden

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle masterclasses van de Grootmeesters. Elke masterclass duurt tussen de 1,5 en 5 uur, opgeknipt in korte afleveringen. Elke Grootmeester deelt zijn of haar reis naar de top en geeft je tips en praktische handvatten hoe jij kunt verbeteren. Inclusief een werkboek met opdrachten bij elke masterclass. Elke maand wordt er een nieuwe masterclass toegevoegd.

Ja, je kan een trailer bekijken van de masterclass. Ga hiervoor naar de pagina van de masterclass waar je meer over wilt weten.

Elke maand wordt er een nieuwe masterclass toegevoegd. Dit zijn masterclasses over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld ondernemerschap, innovatie, kunst, cultuur, muziek, sport, wijn. 

Elke masterclass wordt gegeven door een Grootmeester in zijn of haar vakgebied.

Bij elke masterclass zitten opdrachten, videocontent en een werkboek. Elke masterclass heeft opdrachten hoe je de lesstof zelf kunt toepassen. Er is geen persoonlijke begeleiding.

Member worden is heel simpel: 
1. Je maakt een account aan met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
2. Je selecteert een betaalmethode (iDeal, creditcard of bancontact). 
3. Kies of je per maand of per jaar af wil rekenen en krijg onbeperkt toegang tot de masterclasses. Je kunt je maandabonnement maandelijks opzeggen. 

Als je een losse masterclass aan wil schaffen, kun je dit doen door naar de pagina van die masterclass te gaan en op ‘bestel deze masterclass’ te klikken.

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22