Frequently Asked Questions (FAQ) | Grootmeesters
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Frequently asked questions

Vind hier je antwoorden

Inhoudelijke vragen

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle masterclasses van de Grootmeesters. Elke masterclass duurt tussen de 1,5 en 5 uur, opgeknipt in korte afleveringen. Elke Grootmeester deelt zijn of haar reis naar de top en geeft je tips en praktische handvatten hoe jij kunt verbeteren. Inclusief een werkboek met opdrachten bij elke masterclass. Regelmatig wordt er een nieuwe masterclass toegevoegd.

Ja, je kan een trailer bekijken van de masterclass. Ga hiervoor naar de pagina van de masterclass waar je meer over wilt weten.
Een masterclass duurt tussen de 1,5 en 5 uur. Samen met de opdrachten uit het werkboek ben je per masterclass ongeveer 6 tot 7 uur bezig. Elke masterclass bestaat uit korte afleveringen. Elke dag een aflevering kijken, of in een keer een hele masterclass bingen: jij beslist.
Inhoud wisselBij elke masterclass zitten opdrachten, videocontent en een werkboek. Elke masterclass heeft opdrachten hoe je de lesstof zelf kunt toepassen. Er is geen persoonlijke begeleiding.
Nog niet, we zijn aan het kijken hoe we dit kunnen toevoegen.
Regelmatig wordt er een nieuwe masterclass toegevoegd. Dit zijn masterclasses over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld ondernemerschap, innovatie, kunst, cultuur, muziek, sport, wijn. Elke masterclass wordt gegeven door een Grootmeester in zijn of haar vakgebied.
Komende maanden lanceert Grootmeesters onder andere masterclasses van Jan Terlouw en Anish Giri.
Member worden is heel simpel:

1. Kies of je per maand of per jaar af wil rekenen en krijg onbeperkt toegang tot de masterclasses.
2. Je maakt een account aan met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
3. Je selecteert een betaalmethode (iDeal, creditcard of bancontact).

Als je een losse masterclass aan wil schaffen, kun je dit doen door naar de pagina van die masterclass te gaan en op ‘bestel deze masterclass’ te klikken.

Opmerkingen en klachten kun je sturen naar info@grootmeesters.nl en je ontvangt binnen 5 werkdagen een antwoord.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? We zijn aangesloten bij onafhankelijk klachteninstituut het Thuiswinkel Waarborg. Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).”

Op de Grootmeesters memberships heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Zie bijgevoegd), maar je bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding. Wanneer u een losse masterclass aanschaft gelden andere voorwaarden. Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud (een losse masterclass) word je in het bestelproces erop gewezen dat je door het bestellen akkoord gaat met levering (je krijgt een e-mail met de download). Verder erken je dat je recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud is begonnen.

Vragen over betaling

Een membership kost €5,- per maand inclusief BTW als je per jaar betaalt. Wanneer je per maand betaalt, betaal je €5,95 per maand. Hiervoor krijg je onbeperkt toegang tot alle masterclasses, je kunt dus onbeperkt masterclasses volgen. Regelmatig wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe masterclasses.

Wanneer je niet tevreden bent over de inhoud van de masterclasses of je hebt je bedacht, kun je jouw membership op elk gewenst moment opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Je kan met iDeal, Creditcard of Bancontact betalen. Na de betaling krijg je een factuur en inloggegevens per mail toegestuurd.

Ja, je krijgt een factuur per mail opgestuurd. Wanneer het membership, de cadeaubon of de eenmalige masterclass voor jou aftrekbaar is, kun je hiermee de BTW verrekenen.

Alle masterclasses zijn ook los te bestellen voor €29,95 (inclusief BTW) per masterclass. Hiervoor kun je de losse masterclass onbeperkt volgen en het werkboek downloaden. Elke masterclass duurt ongeveer tussen de 1,5 en 5 uur en bevat een werkboek met opdrachten.

Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief (21%) BTW.

Technische vragen

Je kunt de masterclasses op je iPad kijken, mobiele telefoon, computer of streamen naar je tv.

Je kunt de masterclass altijd verder of terugkijken wanneer het jou schikt.

Je kunt de masterclasses volgen op elke computer die verbonden is met internet, tablet, notebook en mobiele telefoon.

Rechtsboven in je profiel kun je alle masterclasses die je aan het volgen bent vinden.

Je kunt een masterclass cadeau doen via de pagina Cadeaubon.

Stuur een mailtje naar info@grootmeesters.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt je wachtwoord eenvoudig wijzigen via je profiel pagina.

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22