Vaderdag cadeau - Grootmeesters Masterclasses
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Geef je vader het perfecte inspirerende cadeau!

Was €29,95, nu €19,95

Ben jij opzoek naar een bijzonder Vaderdag cadeau? Bij Grootmeesters delen inmiddels 17 van Nederlands meest succesvolle talenten hun denkwijze en aanpak in inspirerende online lesprogramma’s. 

Geef je vader nu toegang tot een van de online colleges van Nederlands’ meest succesvolle talenten voor maar €19,95. Van Jeroen Pauw, Bibian Mentel, Trijntje Oosterhuis, Jonnie & Therese Boer en Ronald Giphart, tot Joost Luiten, Monic Hendrickx en Guus Meeuwis.

Gebruik code: ‘vaderdag’ bij checkout voor €10 korting

Bekend van:

Rtlboulevard
NPO
NOS
Rtlnieuws
Rtl7

Het ideale cadeau voor vaderdag  !

De Grootmeesters zijn allemaal succesvolle Nederlanders binnen hun vakgebied, nationaal en internationaal. Van koken tot kunst en sport. Alles wat ze gedaan hebben om de top te bereiken, delen ze in hun eigen persoonlijke masterclasses vol persoonlijke ervaringen, tips en tricks. Zo leer je van de besten en bouw je aan je eigen succes!

De online colleges zijn bedoeld voor kijkers die meer kennis in een bepaald vakgebied willen opdoen of gewoon geïnspireerd willen raken. De masterclasses bestaan uit 7 tot 30 lessen van in totaal 1,5 tot 5 uur per Grootmeester en zijn opgesplitst in korte colleges van circa 20 minuten. Naast kennis over een bepaald vakgebied als koken, schrijven, acteren, zingen of golfen worden ‘studenten’ ook gecoacht in het krijgen en behouden van de juiste mindset en het belang van het hebben van discipline en doorzettingsvermogen.

Geef een eenmalige masterclass nu als vaderdag-cadeau voor slechts €19,95 (was €29,95)

Grootmeesters Responsive
Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22