Waarom je een Online Masterclass wil volgen | Grootmeesters
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:
De grootmeesters

Online masterclass volgen bij Grootmeesters

Leer van de allerbesten

Wat is een online masterclass?

Een online masterclass is een les of cursus of die in een bepaald vakgebied wordt gegeven door een expert op dit gebied. Masterclasses worden in veel verschillende vakgebieden gegeven. Zo zijn er masterclasses op economisch gebied, maar ook op het gebied van kunst & sport. Masterclasses zijn ideaal voor mensen die hun kennis op een bepaalt gebied willen verbeteren.

Online
Masterclasses

De Grootmeesters nemen jou tijdens een masterclass mee in hun wereld en leren je alles over bijvoorbeeld koken, muziek maken, een boek schrijven, het heelal verkennen en nog heel veel meer…

Elke masterclass bestaat uit 1.5 tot 5 uur videomateriaal en bevat een werkboek met opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt.

Onbeperkt
kijken en toegang

Met een Grootmeesters lidmaatschap kun je onbeperkt masterclasses volgen. Nu voor maar €5,95 per maand.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

Elke maand nieuwe
Masterclasses

Voor maar €5,95 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je je niet kunt vervelen, want elke maand wordt er minimaal 1 nieuwe masterclass toegevoegd!

Elke masterclass is ook los te bestellen via de masterclass pagina.

De voordelen van een online masterclass

Een online masterclass heeft meerdere voordelen. Allereerst zijn onze masterclasses opgenomen, waardoor jij helemaal zelf bepaald waar, wanneer en in welk tempo je deze wilt volgen.

Ten tweede is het een laagdrempelige manier om je in een vakgebied te verdiepen. Vaak zijn cursussen of opleidingen over een (hele) langere periode tegen een stevige prijs. Met een masterclass kan je perfect onderzoeken of het betreffende onderwerp overeenkomt met jouw interesses & skills.

Daarnaast bieden masterclasses geen algemene, maar vooral specifieke kennis die op de praktijk gericht is. Hierdoor is de kennis die je op doet meteen toepasbaar!

Wat zit er in elk
Grootmeesters lidmaatschap?

€5,95 incl. btw per maand

Grootmeesters Responsive

Waarom een online masterclass van Grootmeesters

Bij Grootmeesters heb je de mogelijkheid om een abonnement te nemen tot ons platform, waarmee je direct toegang krijgt tot alle masterclasses. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de cursussen los aan te schaffen. Onze masterclasses kan je zo vaak bekijken als je maar wilt. Onze losse masterclasses kosten €29,95 en ons abonnement voor slechts €5,95 per maand. Ons aanbod wordt elke maand aangevuld. Hierdoor raak je nooit uitgeleerd!

De nieuwste Masterclasses

Vind jouw favoriet

Wat biedt Grootmeesters?

Bij Grootmeesters kun je losse masterclasses aanschaffen of een abonnement nemen met toegang tot alle online cursussen. Je kunt de masterclasses kijken waar, wanneer en zo vaak als je wilt! Een losse masterclass is al aan te schaffen voor 69,95 en een abonnement voor 9,95 per maand. Elke maand komen er nieuwe masterclasses bij het aanbod, en zo kun jij blijven leren!

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22