Het Online Leerplatform van Grootmeesters | Leer van de Allerbesten
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:
De grootmeesters

Online leerplatform Grootmeesters

Leer van de allerbesten

Wat is een online leerplatform?

Een online leerplatform is een elektronische leeromgeving die ervoor zorgt dat je vanuit elke plek jouw kennis kunt vergroten. Een login is vaak een vereiste bij zo een platform. Sommige platformen bieden gratis cursussen aan waarbij je een bedrag moet betalen om een officieel certificaat te behalen. Er zijn ook online leerplatformen die inhaken op de edutainment trend waar entertainment en educatie wordt gecombineerd.

Online
Masterclasses

De Grootmeesters nemen jou tijdens een masterclass mee in hun wereld en leren je alles over bijvoorbeeld koken, muziek maken, een boek schrijven, het heelal verkennen en nog heel veel meer…

Elke masterclass bestaat uit 1.5 tot 5 uur videomateriaal en bevat een werkboek met opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt.

Onbeperkt
kijken en toegang

Met een Grootmeesters lidmaatschap kun je onbeperkt masterclasses volgen. Nu voor maar €5,95 per maand.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

Elke maand nieuwe
Masterclasses

Voor maar €5,95 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je je niet kunt vervelen, want elke maand wordt er minimaal 1 nieuwe masterclass toegevoegd!

Elke masterclass is ook los te bestellen via de masterclass pagina.

De voordelen van een online leerplatform

Het grootste voordeel van een online leerplatform is dat je waar en wanneer je maar wilt kunt inloggen. Het maakt dat een fysieke locatie met bijvoorbeeld een klaslokaal overbodig wordt. Ook kun je de kennis op jouw eigen tempo tot je nemen. Is een concept wat moeilijker te begrijpen? Dan kijk je de video gewoon opnieuw.

Bovendien bespaar je met een online leerplatform veel geld. Het volgen van cursussen bij een fysieke trainingslocatie zorgt ervoor dat er een ruimte moet worden gehuurd of bekostigd. Daarbij moet jij vaak kosten maken om naar de locatie van de training toe te gaan.

Wat zit er in elk
Grootmeesters lidmaatschap?

€5,95 incl. btw per maand

Grootmeesters Responsive

Waarom leren bij Grootmeesters?

Grootmeesters is een online leerplatform waarbij jij jouw skills kunt verbeteren door middel van online trainingen. Op ons leerplatform leer jij van de besten in hun vak. De onderwerpen die aan bod komen in onze online masterclasses zijn uiteenlopend. Je kunt je bijvoorbeeld verdiepen in sterrenkunde met Govert Schilling, het schrijven van een boek met Ronald Giphart of leren hoe een cabaret tot stand komt met Youp van 't Hek. Ons online leerplatform wordt elke maand uitgebreid met minstens 1 nieuwe Grootmeester.

De nieuwste Masterclasses

Vind jouw favoriet

Wat biedt Grootmeesters?

Bij Grootmeesters kun je losse masterclasses aanschaffen of een abonnement nemen met toegang tot alle online cursussen op ons online leerplatform. Je kunt de masterclasses kijken waar, wanneer en zovaak als je wilt! Een losse masterclass is al aan te schaffen voor 69,95 en een abonnement voor 9,95 per maand. Elke maand komen er nieuwe masterclasses bij het aanbod, en zo kun jij blijven leren!

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22