Waarom je een Online Cursus wil volgen | Grootmeesters
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:
De grootmeesters

Online cursus volgen bij Grootmeesters

Leer van de allerbesten

Waarom een online cursus volgen?

Vroeger waren cursussen klassikaal, je kocht het fysieke werkboek en had op een vaste dag, tijd en plek jouw les. Waar je vroeger het hele land door moest zoeken voor een specifieke cursus kun je deze tegenwoordig ook volgen vanuit jouw eigen huis. Plus het aanbod aan online cursussen is enorm, voor ieder wat wils dus. Daarbij zijn veel online cursussen naast dat je ze op elke plek kunt volgen ook nog eens flexibel qua tijden. Zo kun jij op het door jouw gewenste moment je skills uitbreiden!

Online
Masterclasses

De Grootmeesters nemen jou tijdens een masterclass mee in hun wereld en leren je alles over bijvoorbeeld koken, muziek maken, een boek schrijven, het heelal verkennen en nog heel veel meer…

Elke masterclass bestaat uit 1.5 tot 5 uur videomateriaal en bevat een werkboek met opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt.

Onbeperkt
kijken en toegang

Met een Grootmeesters lidmaatschap kun je onbeperkt masterclasses volgen. Nu voor maar €5,95 per maand.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen.

Elke maand nieuwe
Masterclasses

Voor maar €5,95 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je je niet kunt vervelen, want elke maand wordt er minimaal 1 nieuwe masterclass toegevoegd!

Elke masterclass is ook los te bestellen via de masterclass pagina.

De voordelen van online cursussen

Een online cursus volgen heeft veel voordelen. Het is flexibel en daardoor kun je leren waar en wanneer jij wilt. Doordat het videolessen zijn kun je het in jouw eigen tempo oppakken en hoef je niet met anderen te concurreren.

Brandon Hall heeft een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat de informatie in online cursussen tussen de 40 en 60% beter worden onthouden dan een de traditionele vorm van cursussen. Dit komt mede doordat online cursussen vaak de kennis op meerdere manieren overbrengen, denk bijvoorbeeld aan werkboeken in combinatie met video’s.

Nog een groot voordeel van een online cursus volgen is dat je vaak geld bespaart, aangezien voor de lessen geen trainingsruimte nodig is. Bovendien hoef je geen kosten te maken voor het vervoer en parkeerkosten welke je wel zou hebben op een fysieke locatie. Gezien je niet naar een locatie hoeft te reizen is dit ook tijdbesparend.

Wat zit er in elk
Grootmeesters lidmaatschap?

€5,95 incl. btw per maand

Grootmeesters Responsive

Waarom Grootmeesters

Op het online leerplatform van Grootmeesters kun je online cursussen volgen van de allerbesten in hun vak. Zo leer je van bijvoorbeeld Bibian Mentel alles over het hebben van de juiste mindset of leer je van Govert Schilling van alles over het heelal. Je kunt je in de online cursussen verdiepen in uiteenlopende onderwerpen zoals kunsthandel, cabaret, het schrijven van een boek, voetbal, koken, muziek en meer. Alle online masterclasses van Grootmeesters hebben een eigen werkboek waarbij je door middel van opdrachten jouw kennis kunt uitbreiden.

De nieuwste Masterclasses

Vind jouw favoriet

Wat biedt Grootmeesters?

Bij Grootmeesters kun je losse masterclasses aanschaffen of een abonnement nemen met toegang tot alle online cursussen. Je kunt de masterclasses kijken waar, wanneer en zo vaak als je wilt! Een losse masterclass is al aan te schaffen voor 69,95 en een abonnement voor 9,95 per maand. Elke maand komen er nieuwe masterclasses bij het aanbod, en zo kun jij blijven leren!

Scroll to top

De rest van de Masterclass bekijken?

Master je positieve mindset

van €69,96

€29,95

Vaderdag actie: VADERDAG22